diumenge, 15 d’abril del 2012

NO HO OBLIDAREM MAI

Encara no veiem la llum al fons del túnel, no sabem quan temps pot durar aquest malson, però ja no som quatre gats defensant el Dani, com passava en plena Setmana Santa, quan la gent respirava tranquil·la perquè, suposadament, s'havia empresonat als organitzadors i principals actors dels aldarulls de la tarda vespre del 29M. Cada dia més persones ens mostren la seva solidaritat de múltiples maneres. Als mitjans de comunicació comencen a sortir veus que qüestionen la versió oficial, però fins a dia d'avui les autoritats no han fet res més que ampliar les acusasions.  
És per això que volem tenir un agraïment molt sentit per a la primera persona que va defensar al Dani i a l'Isma públicament. Quan la família encara estàvem atordits sota el xoc de la notícia, i la premsa i els altres mitjans bullien tot relacionant-los amb els actes vandàlics del 29 M, una jove amb valentia i convicció va sortir davant dels mitjans, com a coordinadora nacional de l'Associació d'Estudiants Progressistes, qüestionant la versió oficial, així com la culpabilitat dels estudiants, tot fent molt d'èmfasi en que havien estat detinguts al matí, pel que no podien haver participat en els aldarulls de la tarda.
Quan els familiars i amics, sense poder-ho assimilar, s'anaven assabentant que el Dani estava empresonat, sovint recordaven haver vist una noia al telenotícies, que els havia impactat per la seva convicció en qüestionar  la culpabilitat dels estudiants. Moltes gràcies, Laura.